Animación infantil Música y Teatro
Subscribe to canal de noticias Blog
Actualizado: hace 18 horas 28 mins

GIRA NOVEMBRE 2018

Mar, 10/30/2018 - 13:51

Cada mes és una gira. Cada actuació una novetat. Cada cançó, un munt de mirades. Cada dansa, molts plaers. Cada conte, una pila d'ulls esbatanats. La meva feina és un luxe.

Aquest mes de novembre els CONTES D'INSTRUMENTS DEL MÓN és l'espectacle estrella,  amb sessions escolars i per celebra Santa Cecília. Pugem també a l'Andorra Shopping Festival amb el BUFF! de la Cia L'Ou Ferrat... i continuem amb les animacions que tant ens agraden.

Si ens vols acompanyar, sempre hi seràs benvingut!


Gira OCTUBRE 2018, correccions

Vie, 10/26/2018 - 12:37Actualitzo el calendari. Hi ha hagut algunes actuacions afegides durant el mes d'octubre. 

HI TORNEM AMB MOLTA FORÇA!

Jue, 09/20/2018 - 11:25
S'acaba l'estiu i tornem a la feina...

Els que ens dediquem a anar amunt i avall engrescant festes a vegades no sabem si fem vacances o no en fem. A casa, sí. Aquest estiu n'hem fet en família, i per això ara, tots en bloc, ens hi tornem a posar. En el meu cas, encetant també una tardor calenta, tant a nivell de país, com a nivell professional. Tinc uns reptes entre mans molt engrescadors... (ja n'aniré informant al seu temps).

Estigueu atents al bloc, al web i a les xarxes.
Salut, i ens veiem a les places i els carrers!


Participem al FESTIVALET MONOCICLE

Jue, 09/13/2018 - 10:56
Dissabte 15 de setembre sóc al cartell del FESTIVALET MONOCICLE de Sant Pere de Ribes

Un munt de tallers, activitats, concurs de cantautors i actuacions, amb RAH-MON ROMA, SABOR A CUBA i MAZONI
ACTUACIONS DE juliol i agost'18

Mar, 07/24/2018 - 20:55


Ufff... si em descuido s'acaba el juliol!
Aquí teniu el calendari d'actuacions de juliol i agost del 2018
+ info i novetats al web: www.rah-mon.com

ESPECTACLES EN GIRA 2018-2019

Lun, 06/18/2018 - 12:26

Ja és al YouTube un nou vídeo d'en Rah-mon Roma amb la mostra dels espectacles que tenim en gira pel curs 2018-2019. N'hi ha una bona pila; des dels de petit format per a biblioteques o escoles bressol, fins els teatrals de format més gran, passant per les animacions (amb 1, 2, 3 o 5 músics!).

Tenim ja algunes dates contractades pel curs vinent amb LA VELLA RÀDIO, l'AKWABA (el 2019 compleix 25 anys a l'escenari!!!), el SUPERMERCAT DE JOGLARS, els CONTES D'INSTRUMENTS DEL MÓN, diverses animacions i alguns espectacles de contes. També dues campanyes escolars (pendents properament de tancar les dates).

Si aquest curs us heu quedat sense poder contractar espectacles per culpa de les dates, us aconsellem que sigueu previsores i contracteu amb temps.

Salut, i bon estiu!

GIRA JUNY'18

Dom, 06/03/2018 - 19:28

Al juny potser no farà massa fresca. però el refrescarem...

GIRES MENSUALS

Lun, 05/07/2018 - 18:00

Al més d'abril vam reemprendre la difusió de les gires mensuals, les actuacions que oferim durant cada mes a festes populars, festivals, escoles, biblioteques, jornades culturals...
Val a dir que, com que difonem el cartell a principis de mes, sempre hi ha alguna actuació que s'hi afegeix, encara que no la publicitem.

Difonem la imatge-cartell per l'Instagram (@rahmon), pel twitter (@rahmonades) i el facebook (rahmonroma).

A la nostra pàgina web sempre podreu consultar l'agenda actualitzada http://www.rah-mon.com/ca/agenda 

VET AQUÍ SABADELL III Festival de Contes

Mié, 04/04/2018 - 15:50

Del 6 al 14 d'abril de 2018, ja tenim el III Festival de Contes de Sabadell, el VAS2018!

Enguany, amb més programació, més implicació d'entitats ciutadanes, de rondallaires contacontes i de voluntàries.  Enguany, hi participo relatant un conte a la "marató" del dissabte 7 d'abril, a l'actuació de CONTES AMB MÚSICA del divendres 13 d'abril a les 18 a l'Esclat, i l'endemà, dissabte 14, amb GEGANTS I DRACS a la Biblioteca de Ponent a les 12 del migdia.

A les xarxes hi trobareu la programació completa.

Vagi de gust!!!


L'OFICI D'EDUCAR: L'animació Infantil

Mié, 04/04/2018 - 01:28

Avui he disposat d'una bona estona per escoltar el programa especial sobre l'Animació Infantil que van radiar a Catalunya ràdio dilluns passat, a l'Ofici d'Educar.
Els Xiula, en Jaume Barri i els de La Tresca i la Verdesca eren els convidats a la tertúlia... I dic tertúlia sense cap malícia, en el millor sentit que us pogueu imaginar. Sentir-los parlar amb aquell positivisme tan sincer i tan real —tal i com són tots ells—, desgranant le spreguntes de la dient-se les coses boniques els uns als altres, era com si els tingués a tocar tots plegats fent-la petar davant d'unes cervesetes.
Certament, jo no hi era físicament, però m'hi sentia integrat ...i que em cacéssin quatre frases meves també m'ha sorprès i il·lusionat, què carai!
Formar part d'aquest col·lectiu de l'animació a Catalunya amb tant de bonrotllisme és un alicient constant a continuar fent feina. Us ho asseguro!

L'ofici d'educar

L'animació infantil

Xesco Boix, pioner de l'animació infantil a Catalunya, deia que la guitarra era la seva arma per fer un món diferent. L'animació infantil té un llarg recorregut a casa nostra, amb la voluntat de connectar amb el públic, implicar-lo, fer-lo bellugar, cantar i emocionar, i es fa des d'una voluntat educativa i un esperit lúdic. En parlem a "L'ofici d'educar" amb el grup Xiula, la Tresca i la Verdesca i Jaume Barri. Escoltarem la seva música, les seves experiències amb el públic familiar i el seu sentir. Escoltarem també el catedràtic Rafael Bisquerra, als "Llibres per somiar" Jaume Centellas ens porta Sachiko de Caren Stelson; a "La resposta està en els clàssics" Joan Santanach, de l'editorial Barcino, ens llegeix un fragment de l'amor heroic d'Arnau de Vilanova; i acabarem amb "La veu de l'experiència" escoltant com viuen els espectacles d'animació infantil els nens i les nenes.

http://www.ccma.cat/catradio/alacarta/lofici-deducar/lofici-deducar/audio/996182/

Descarrega't l'aplicació de Catalunya Ràdio per mòbil
Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=cat.catradio.eng
iOS:
https://itunes.apple.com/es/app/catalunya-radio/id318047072
Rah-mon Roma Proposat al III Premi Oriol Canals. Votes?

Mié, 03/07/2018 - 09:04

Benvolgudes amigues i amics:
     Enguany, estic proposat al III Premi Oriol Canals d'Animació Infantil que organitza Òmnium Cultural Barcelona Les Corts.  
     Objecte: 
  1. El Premi Oriol Canals d'espectacles d'animació infantil, convocat per Òmnium Barcelona Les Corts, està destinat a reconèixer grups o persones amb experiènciia i/o trajectòries de caràcter educatiu en l'àmbit de l'animació infantil.
  2. Vol reconèixer el treball d'una persona, entitat o grup que per la seva obra d'animació infantil en llengua catalana hagi contribuït de manera notable a l'enriquiment social i cultural del nostre país.

Si creieu que puc ser mereixedor del premi, que s'atorga per votació popular, només cal que cliqueu l'enllaç i voteu. Amb una sola votació n'hi ha prou. Són 10 segons! El formulari estarà obert fins el 15 d'abril... però si heu de fer-ho, no tardeu. 
CLICA i VOTA!
Gràcies!

<div dir="ltr" style="text-align: left;

Lun, 03/05/2018 - 17:12

Benvolgudes amigues i amics:
     Enguany, estic proposat al III Premi Oriol Canals d'Animació Infantil que organitza Òmnium Cultural Barcelona Les Corts.  
     Objecte: 
  1. El Premi Oriol Canals d'espectacles d'animació infantil, convocat per Òmnium Barcelona Les Corts, està destinat a reconèixer grups o persones amb experiènciia i/o trajectòries de caràcter educatiu en l'àmbit de l'animació infantil.
  2. Vol reconèixer el treball d'una persona, entitat o grup que per la seva obra d'animació infantil en llengua catalana hagi contribuït de manera notable a l'enriquiment social i cultural del nostre país.

Si creieu que puc ser mereixedor del premi, que s'atorga per votació popular, només cal que cliqueu l'enllaç i voteu. El formulari estarà obert fins el 15 d'abril... però si heu de fer-ho, no tardeu. 
CLICA i VOTA!
Gràcies!

TREBALLS D'ACTUALITZACIO WEB

Vie, 03/02/2018 - 17:22
Durant els propers dies el nostre web www.rah-mon.com està gaudint d'un reallotjament, una merescuda actualització de programari, una necessària optimització i alguns tocs de reprogramació.
Vaja, que el deixarem ben engrassat perquè funcioni amb més bon rendiment.
Estarem uns dies en obres... i m'han vingut al cap aquells gifs animats que apareixien a tot arreu.
N'he recuperat algun que jo mateix utilitzava.
Si teniu alguna demanda o consulta, teniu moltes maneres de contactar amb nosaltres.GIRA CARNAVALERA D'HIVERN 2018

Lun, 02/05/2018 - 10:38


CANÇONS DE REPÚBLICA

Lun, 01/29/2018 - 12:28

Aquest mateix gener de 2018 acaba de publicar-se el recopilatori CANÇONS DE REPÚBLICA que s'ha realitzat i gestionst des del CDR Baix Fluvià.

Les discogràfiques i els artistes que hi hem participat hem cedit els temes desinteressadament.
Podreu adquirir als CDRs d'arreu, i contribuireu a les Caixes De Resistència de cadascun d'ells.

El conformen aquests 21 temes:

1.   Alquadrat "Tornarem a començar", del disc "Felice" (2014)2.   Barbablanca "He vist la llum", del disc "Un tro a la nit" (2017)3.   Bemba Saoco "Hòstia", del disc "Crújelo" (2018)4.   Brams "Anem tancant les portes a la por", del disc "Anem tancant les portes a la por" (2014)5.   Buhos "Volem guanyar", del disc "Natura salvatge" (2014)6.   Cesk Freixas "Potser per tu", del disc "Proposta" /2017)7.   Èric Vinaixa "Dies de llum", del disc "Caos a mig camí" (2017)8.   Exili a Elba "Jo dic sí", single (2017)9.   Fito Luri "Octubre" (2017)10. Gemma Humet "Himne al futur", del disc "Encara" (2017)11. Jaume Ibars "UO Votarem", inèdita (2017)12. Joan Rovira "Germans de llengua", amb la Cobla Sant Jordi (2014)13. Mazoni "Pedres", del disc "Carn, os i tot inclòs" (2017)14. Mostassa "Ras i curt", del disc "El que vam ser" (2017)15. Pau Alabajos "Viure", del disc "L'amor i la ferocitat (2016)16. Rah-mon Roma "Tu, de quin costat estàs?", inèdita (2017)17. Setembre "Bitllet d'anada", del disc "De feres i treves" (2017)18. Sherpah "Avança", del disc "h" (2017)19. Xavi Sarrià "Ingovernables", del disc "Amb l'esperança entre les dents" (2017)20. Xeic! "Som!", single (2017)21. ZOO "La mestra", del disc "Raval" (2027)El nostre tema podeu també visionar-lo a YouTube en format de VideoClip. El trobareu amb el títol
Rah-mon Roma TU, DE QUIN COSTAT ESTÀS?al següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=vep6lqL-p9ABON NADAL, i MILLOR 2018

Dom, 12/24/2017 - 16:39

Us desitgem que tots i totes tingueu bones festes i un molt bon any 2018


Des de 1985.32 anys donant caliua infants i famílies.Gràcies!
www.rah-mon.cat

TARDOR I HIVERN

Vie, 11/03/2017 - 13:57Aquests darrers mesos de l'any estem molt enfeinats:

Castanyades amb el SARAU DE LA CASTANYADA, amb la Cia de l'Ou Ferrat fem el BUFF!, bolos en formació de quintet a l'Andorra Shopping Festival amb la proposta de la RÀDIO EUROPA, campanyes escolars amb els CONTES D'INSTRUMENTS DEL MÓN, l'espectacle DIADA DE CONTES DEL MÓN en mostres d'entitats, la BALLARUCA D'ARREU DEL MÓN en la celebració del Dia Mundial dels Drets dels Infants, festes de final de trimestre, festes del Tió, de Nadal, de Cap d'any amb els SARAU DEL TIÓ, DE NADAL, DELS INNOCENTS, DE CAP D'ANY... i el nou muntatge PER NADAL 2.0...


A més, encetem noves contractacions al Programa.Cat i nous convenis que ens permetran arribar a més pobles, a més centres educatius. 

Com... que no ens coneixeu???Doncs ens faria peça contactar amb vosaltres per compartir algun dels nostres espectacles, que han trepitjat escenaris en més de 5.000 ocasions! Estem a la vostra disposició per aclarir-vos el què calgui.  
rah-mon.catrah-mon.com607 408 947TU, DE QUIN COSTAT ESTÀS?

Mar, 10/10/2017 - 09:35
            Els llibres d'història de ben aviat aniran plens dels esdeveniments que han succeït a les darreries del setembre i principis d'octubre de 2017 a Catalunya.             L'1 d'octubre va ser un dia de dol per a la democràcia, i va provocar una aturada general al país al cap de dos dies amb les majors concentracions viscudes mai als ajuntaments de tot Catalunya. Manifesta-cions a favor de la llibertat d'expressió i de la democràcia, en contra de la violència, en contra de la repressió.
            El cap de setmana anterior a l'1 d'octubre vam col·laborar als CDR de Sabadell ocupant escoles per a poder garantir que s'obrissin el dia del referèndum (www.EscolesObertes.cat). Arrel de les cantades que hi vaig fer, els esdeveniments d'aquell dia i la participació del poble de Catalunya rebutjant la violència, vam decidir enregistrar aquesta cançó i il·lustrar-la amb un clip. Difongueu-lo i expliqueu les experiències que vau viure aquells dies.
 
           Dedicat a totes les persones ferides per les càrregues policials de l'1 d'octubre.Tu, de quin costat estàs?
Lletra i música de Florence Reece (1931). Nova lletra de Rah-mon Roma (octubre de 2017) 
            Which side are you on, boys? Which side are you on?                  

Quan s’ha unit el poble / i marxem plegatsno hi haurà qui ens pari, / lluita i llibertat.Posaran pals a les rodes, / denúncies i tribunals,provocació i violència… / però aquí “Som gent de pau”.
            Tu de quin costat estàs? De quin costat estàs?
L’actiu és el poble, / i la pinya que hem format.Obrim be les orelles, / que a les urnes “hem votat!”Els carrers seran sempre nostres”/ mans alçades, somriures i flors.Si ens tallen les aixetes / anirem tots a les fonts.

Hem sentit mentides, / sarcasmes i enganys.Plors d’emoció i ràbia, / com ens hem abraçat!Mètode de Ghandi, / actitud de Xirinacssomriures de Mandela, / que s’acosta el final.

L’actiu és el poble, / no ho hem d’oblidar.
English translation by Mireia Prat

Which side are you on, boy? Which side are you on?Which side are you on, boy? Which side are you on?
Once the nation has joined / And we've marched together No one's gonna stop us / Fight and freedomThey will put spokes in our wheels / Reports and courtsProvocation and violence. /But here we are, just peaceful people
Nation is the active / A clan we've formedOpen up your ears / We have already votedThe streets will always be ours / Hands up Smiles and flowersWhenever they turn off the tap, / We'll all go to the fountain.
Lies we've heard loads / Sarcasm and tricksCries of excitement and anger / How we all hugged!Ghandi's method / Xirinacs' attitude Mandela's smiles / We're definitely getting to the finalCRÈDITSMúsica

           Oriol Cases      Producció musical i percussions
    Abraham Creus      Baix elèctric
  Arnau Berenguer      Guitarra elèctrica
    Rah-mon Roma      Guitarra acústica i veus

Lletra i música de Florence Reece (1931). Nova lletra de Rah-mon Roma (2017)
Enregistrat, mesclat i masteritzat per Oriol Cases a Cal Gravadet
         Marc Tarruell     Edició de vídeo i realització
            Mireia Prat     Traducció anglesa

Vídeo
Jordi Folch i Dàvila     Mercat del Guinardó de Barcelona
Raúl Gallego Abellan  
Escola Nostra Llar de Sabadell
Jaume Roma i Folch   
Escola Nostra Llar de Sabadell
Marc Tarruell Roma    
Escola Bac de Roda de Barcelona i aturada general del 3/10 a Barcelona
(Comptem amb la seva autorització per a reproduir-les)Centenars de reporters anònims han deixat constància a les xarxes de la realitat que es va viure a Catalunya els darrers dies de setembre i la primera setmana d’octubre.
AGRAÏMENTSAls milers de voluntaris i voluntàries de l’1-O
A les persones que van ser defensant les escoles. Escoles obertes!
Als CDRs de Sabadell i d’arreu del paísA totes les persones que van votar i a les que no van poder fer-ho
“Mètode Ghandi, actitud Xirinacs, somriures Mandela” és el text d’una piulada d’en Miquel Calçada, que ens ha donat el vistiplau per a utilitzar-lo.

DEDICAT A TOTES LES PERSONES FERIDES PER LES CÀRREGUES POLICIALS DE L’1-O


www.rah-mon.cat  Octubre de 2017
#pau #paz #peace #paix #noviolencia #noviolencia #noviolence #neviolence #somgentdepau #somosgentedepaz #wearepeopleofpeace #sommesgensdepaix #mediacio #mediacion #mediation #elscarrersseransemprenostres #hemvotat#carregapolicial #cargaspoliciales #policecharges #fraisdepolice #catalunya #cataluña #catalonia #catalogne #1O #ref1O #cataloniareferendum #referendumcatalunya
http://www.rah-mon.com/ca/cancons L'àudio del tema en MP3 i el pdf del text

L'ESTIU ÉS A PUNT!

Mié, 05/24/2017 - 00:03S’acosta l’estiu, i ja estem organitzant el calendari d’actuacions per a les Festes Majors i rodar amb els nostres espectacles familiars a les places.Aquesta temporada teniu per triar: 
  • Animacions infantils (diverses propostes, amb possibilitat d'afegir escuma)
  • Espectacles d’aigua amb jocs i dinàmiques (BALL A L'AIGUA)
  • Festes d’escuma amb animació i jocs (FES-TE D'ESCUMA!)…
Tanmateix, també tenim l'agenda oberta per a programacions de Música i Teatre estables. Estem a la vostra disposició pel que calgui.
+ info a: www.rah-mon.com+ info a: www.louferrat.com
Bon estiu, i fins ben aviat!
GIRA DE SANT JORDI'17

Mar, 04/18/2017 - 08:57


Després de la desconnexió de setmana santa, i amb les piles carregades... #ramondirecte #animacioinfantil #pilesapunt #anemhi!

Anomenar-ho "Gira" és nou per a mi, però com que sempre hem estat de gira amb tots els nostres espectacles, no us enredo pas.

Páginas