Tot i que començar l’any amb Còvid realment va ser força desencoratjador (vam haver d’anul·lar algunes actuacions), la veritat és que el 2022 ha estat un any memorable professionalment. Ens hem trobat escoles, barris, poblacions i entorns amb ganes boges de tornar als patis i a les places a xalar de valent. Totes i cadascuna de les actuacions que he/hem realitzat han estat participatives, explosives, recomfortants, tendres i molt energètiques, tant des de la mirada del públic com des de la nostra. Qualitativament, el 2022 ha estat un any per recordar. I fent el balanç quantitatiu, també és per emmarcar-lo.

He rebut un reconeixement a la meva vida professional amb el VIIè Premi Oriol Canals d’Animació Infantil, hem fet 176 actuacions i 13 tallers pedagògics, hem recorregut el país aturant-nos en gairebé un centenar de poblacions, repetint en molts casos, i hem rebut l’escalf d’escoles, AFAs, biblioteques, ajuntaments, barrris, comissions de festes, entitats i col·lectius…

Reproducció de l’eriçó Bru, un personatge creat per Maria Beitia.

Rah-mon Roma Troupe

Rah-mon Roma amb Oriol Casas, Werens i Abraham Creus

 

Hem presentat 22 dels nostres espectacles: Sarau de… (amb totes les seves versions del curs de l’any), Cançonetes, Contes d’instruments del món, Desmuntant Gianni Rodari, La Mar a Terra, Tres contes del món, Reach Up High, Àpali, Família!, Supermercat de Joglars, Anades i vingudes de l’Amades, Lullabyhullaballoo!, la nova sessió estrenada enguany Un desert de contes, Els Seegers, Ballaruca d’arreu del món, un encàrrec especial amb les Històries per ballar, que molt probablement arrodonim durant el 2023, Trifulgues del sol i la lluna, Històries i cançons animals, Txoof!, Ball a l’aigua, L’Ocell de la Felicitat, Cançons i contes per la Pau i la proposta cooperativa de ComSoc Mama, caca!

També hem acabat l’enregistrament de les noves cançons que acompanyen la sessió per a menuts en anglès Lullabyhullaballoo!, un conte il·lustrat de Mark Inkpen que ens té el coor robat. Són 13 talls que publicarem aquest 2023. Tanmateix continuem buscant editorial pel treball enllestit del REACH UP HIGH amb el llibre il·lustrat per Werens i les 17 cançons (en anglès, en versió catalana i en play-back). Esperem que el 2023 ens faciliti la seva publicació.

Tota la gent que treballem des dels paraigües de Rah-mon Roma, la Cia l’Ou Ferrat, Musiquem l’escola i Els Seegers, us estem molt, molt agraïts per fer-nos confiança i comptar amb nosaltres.

MOLTES GRÀCIES, i BON ANY 2023 a totes vosaltres!!!