Bon dia a tot quisqui!

Primer de tot voldria agrair als mecenes el suport incondicional al projecte del REACH UP HIGH. Em fa molt feliç comprovar que, a més de ser seguidors i bons amics, confieu en la nostra feina i la recolzeu. Espectacle d'animació amb repertori en anglès. An animation show in english

Ahir vaig cancel·lar el projecte de la campanya de mmecenatge o crowfunding. M’agradaria explicar-vos ela motius. Feia dies que hi anava donant voltes. El tema de la música ha canviat molt aquests darrers anys, i al llarg d’aquest Verkami he vist que moltíssim. També és cert que han fallat algunes coses en aquesta campanya, especialment els mailings, perquè la gran majoria s’han rebut com a spam (tot i haver-se enviat amb la seguretat de MailChimp). D’altres han estat bloquejats d’arrel. La petita campanya de pagament que vam fer em consta que no va segmentar correctament els receptors: Instagram i Facebook tampoc no van funcionar com haurien d’haver funcionat. A més d’aquestes errades, la campanya per se no ha anat bé. Per tant, crec que la millor opció era cancelar-la.

De tota manera crec que el principal problema radica en què avui en dia s’entén que poder consumir tota la música del món es redueix a una qüota mensual. Per tant, a la gent no li cap al cap haver de comprar cap producte sonor perquè li sembla que ja ho té convalidat amb la subscripció. Ara bé, les empreses que gestionen aquestes subscripcions exigeixen un altíssim número d’escoltes per pagar als creadors. Entre això i que les qüotes pels que som petits són ínfimes… Tots plegats hem caigut de quatre grapes en aquest sistema. 

Espectacle d'animació amb repertori en anglès. An animation show in englishTot i això, us ben assegurem que aquest projecte no s’acabarà pas, ni així ni aquí. Seguirem buscant alternatives per a que pugueu gaudir d’aquest treball multilingüe i de les il·lustracions.

Ara per ara, mentre cerquem nous camins per a la publicació, acabarem d’enllestir els enregistraments de les darreres tres cançons i anirem girant l’espectacle REACH UP HIGH per escoles i programacions familiars (si ens voleu recomanar o programar, estarem encantats!!!).

Esperem poder-vos donar bones notícies ben aviat.

Moltíssimes gràcies… i seguim!