És difícil expressar la satisfacció que sents quan muntes un event d’aquestes característiques i comproves que tens qüòrum, que els companys d’ofici s’impliquen en la història… si voleu, amb més o menys dedicació, amb més o menys grau, amb més o menys iniciativa, com a tot arreu, però hi ha una implicació. Això fa créixer les associacions. També et fa adonar, evidentment, del grau de salut que tenim, de l’estat real del col·lectiu i el nivell de treball que podem arribar a assolir. I aquí crec que també ens hi haurem d’aturar a reflexionar.

Com en tot esdeveniment, sempre hi ha qui carrega més feina que altres. A l’AMAPEI inicialment treballem per comissions amb la voluntat de ser operatius. De tota manera, te tant en tant convé fer una parada al camí i comprovar qui forma aquestes comissions, qui és a la Junta, qui s’implica en més grau… Mirant-m’ho en distància, a vista d’ocell, crec que convé un toc d’alerta. No m’agradaria que se’ns cremés l’equip actual de gent que han fet créixer l’entitat, a còpia d’hores i maldecaps, per manca d’interès de la resta de socis. L’actual equip gestor ens ha donat satisfaccions i resultats —i ben segur que ens donaran més en un proper futur—, i confio que els propers temes i debats pendents es tradueixin en acords que facin créixer el gremi, conscient de ser-ne cada cop més.

Si vols refrescar-te i disfrutar de l’aigua, has de sortir xop de la piscina… però per això t’hi has de tirar, nedar una bona estona… i millor en companyia!