Potser el temps no semblava que seria el nostre millor aliat en l’estrena del BALL A L’AIGUA, però la veritat és que no va estroncar a ningú les ganes de passar-s’ho bé. Nenes i nens, pares i mares van abocar-se de ple a la participació a les propostes d’en Rah-mon, l’Oriol i en Werens. Uns, en samarreta de màniga curta, altres amb jerseis, altres amb jaquetes o anoracs… però tothom sense cap mania: si ens volem mullar… ens mullem, i llestos! …i, de passada, ens mullem entre nosaltres. Jocs de punteria, de relleus, danses, cançons de l’estiu, petits gags… i el mural gegantí d’en Werens: deu metres quadrats esquitxant energia amb els esprais!
    Des d’aquest petit espai, volem agrair tota la gent que va venir a participar d’una manera o altra a la Plaça Catarineu d’Igualada: menudalla, pares, amics, famílies, programadors, passavolants… I una menció especial per la regidoria de l’espai (petons!) i per l’equip directiu i organitzatiu de La Mostra (malgrat les retallades, cada any millor!). 
    Ja ho sabeu; tenim oberta la contractació. + info a www.louferrat.com, i podeu veure un tastet de l’espectacle allí amb un bon recull fotogràfic.
    Si ens voleu seguir, cliqueu el “M’agrada” de la nostra pàgina a facebook www.facebook.com/louferrat. Ben fàcil; i us anirem informant de tot plegat.
    Gràcies i… ens veiem per les places!