LA VELLA RÀDIO
Rah-mon Roma i els Dials
Concert teatralitzat

Això crema… tenim el nou espectacle gairebé a punt!

A principi del mes de març vam estar de residència a Cal Gras d’Avinyó, gràcies a la convocatòria de Testimoni Escènic. Tot i la baixa inicial del baixista titular per avançament de part de la seva companya (el nen està molt sa i feliç!), vam poder completar l’equip amb un substitut genial.
Vam passar una setmana de treball intens amb moltes estones disteses de convivència entre la gent de l’equip. Assaigs, enregistraments, passis, treball musical, escènic, de dramatúrgia, d’il·luminació… i dos passis de preestrena/assaigs oberts. El primer d’ells a Santpedor, el dissabte 5 de març, amb un públic crític del que en vam obtenir força suggeriments per a l’espectacle.

El segon passi fou una setmana després a Cabrianes, i amb la sala força plena. L’espectacle l’hem aixecat amb molta força, camí cap a l’estrena el proper 9 d’abril al Teatre Mercantil, en la programació oficial de La Mostra d’Igualada, estrena a la qual esteu convidats a venir!
En aquests moments, estem confeccionant el vestuari definitiu, enllestint els plànols tècnics de llum i so i acabant tota la part gràfica de difusió.

Ja tenim activa la pàgina de l’espectacle La Vella Ràdio al nostre web, i properament anirem completant la informació relativa a la proposta amb el programa, el cartell, fotografies, dossier tècnic i dossier pedagògic.

#LaVellaRadio tornarà a sonar de nou!!!