35 anys d‘animació d’en Rah-mon Roma. La Festa

El proppassat 19 d’octubre vam celebrar a l’Estruch (fàbrica de creació) els 35 anys d’animació d’en Rah-mon Roma.

Després d’una setmana d’agitació mediàtica per l’aparició de les sentències, vam iniciar la tarda amb les actuacions i amb força afluència. Les famílies amb la menudalla s’abellien amb barrets de festa, i es bellugaven amb les danses i les cançons. També entraven a la Nau a escoltar les històries de les tres narradores, i després tastaven xocolata calenta amb melindros i xafardejaven la botigueta, plena de música i samarretes aborigens. Allí tothom la va fer petar de valent perquè també va ser un espai de retrobament.
La festa oberta al Pati de l’Estruch va comptar amb les actuacions de:Carles Cuberes, Jordi Tonietti, Jaume Ibars, Ai Carai i La Tresca. Contes amb: Laberta del Poblet, Susanna Navó, Rosa Fité i els tallers de L’Obrador…

Àlbum de fotos de la festa de tarda.

Al vespre, un espectacle únic i irrepetible: EL PARLAR DELS AMICS. Senzill però farcit de col·laboracions i detalls. Amb la participació de: Bufanúvols, Toni Ten, Cia l’Ou Ferrat (Oriol Casas i Werens), Marta Gorchs, Roger Canals, Jaume Barceló, La Tresca, l’Ass. CaraVàs (Rosa Fité, Laberta Delpoblet i Susagna Navó), Els Seegers (August Garcia i Pep Gasol) i els Dials (Abraham Creus, Oriol Casas, Núria Lozano i Arnau Berenguer).

Àlbum de fotos del concert de la nit.

Agraïdíssim per la participació, els detalls, la presència i el vostre parlar.
Agraïdíssim també per les col·laboracions, per tot l’ajut que ens vau oferir en la preparació de la festa.
Agraïdíssim als fotògrafs Jordi Folch, Jaume Roma, Josep Roma i Marc Tarruell.

Ha costat una miqueta d’acabar, però us deixem un video-resum de la festa.