Sóc dels que pensa que el món avança perquè hi ha gent que té les idees clares, amb una escala de valors molt equilibrada i, sobretot, perquè és constant i tossuda. En Toti Roger és una d’aquestes persones. La seva dèria d’aventurar-se a córrer món es va impregnar amb l’animació d’un esperit comunicador. Vaig ser present als inicis del Dream Warrior, amb la preparació i les primeres sortides, vaig estar present també a la gestació de “Somriures Nòmades” (del qual en sóc un “minidreamer”) i tinc enveja sana cada cop que rebo i llegeixo els seus butlletins. Per això, vaig flipar amb el darrer:

L’animació catalana arriba  a l’ANTÀRTIDA!!!

Per això m’he sumat a la difusió d’aquesta notícia i de tot el projecte.

Ells mateixos es prenenten…


Hola, som Somriures Nòmades, una ONG catalana que des de fa 2 anys estem immersos en un projecte educatiu itinerant que ens impulsa a recórrer el planeta on vivim. Viatgem en un camió de bombers anomenat, Dream Warrior el qual diem que “ja no apaga incendis sinó que encén somriures”

El nostre projecte està recolzat per diversos artistes de l’escena cultural catalana, com en Tortell Poltrona, Rah-mon Roma, Miner Muntell, Maria Navarrete entre d’altres. El que fa especial el nostre projecte és que està basat en un 80% en l’intercanvi, i en un 20% en el suport dels Mini-dreamers (socis). Us deixem dos enllaços a videos breus i un pdf en els que veureu ben clara la nostra tasca. 

Hem recorregut més de 20.000 km, amb més de 350 espectacles a zones perifèriques, amb risc d’exclusió social i en llocs afectats per catàstrofes naturals repartint somriures pel territori català, espanyol i gran part del continent llatinoamericàs.

Ens omple d’alegria comunicar-vos que DAP airlines (una companyia d’aviació xilena) s’ha sumat al projecte i ens auspicia els passatges per tal de fer arribar les arts escèniques a la població més austral del món, és a dir, l’ANTÀRTIDA.

Estem convençuts que és una notícia MOLT rellevant i n’hem de fer ressò!!, ja que estem davant d’un fet HISTÒRIC, tant pel món de l’Animació Infantil Catalana, com per tots els qui difonen l’art i la cultura provinents de la nostra terra. Esperem trobar sinèrgies positives amb el vostre mitjà de comunicació per tal que ens ajudeu a difondre aquest projecte integrat per tres catalans i una noia de Hong-Kong, els quals perseguim el somni “de deixar el món una mica millor”.

Moltes gràcies per la vostra atenció, i restem a l’espera d’obtenir resposta!!

L’equip de Somriures Nòmades.”
Telèfon de contacte “in situ”: Toti Roger, +34 630 42 26 09

Us prego que difongueu aquest projecte i us en feu seguidors.