L’any 1995, vaig editar el CD Per Nadal, pas de pardal. Amb diferents reedicions, aquest material està exhaurit. Moltíssima gent va valorar positivament l’encert, no només del disc, sinó de la selecció de les cançons, els arranjaments d’en Marcel Casellas i el gust dels músics que hi intervenen. També moltíssima gent m’ha anat demanant al llarg d’aquests anys les partitures, les lletres i les versions instrumentals de les cançons. Aquesta darrera demanda, l’havia facilitat sempre que se’m demanava alguna cançó en concret i jo la hi feia arribar per correu en MP3.

Enguany m’he decidit a oferir totes les peces del disc en versió Play-back a totes aquelles persones que els interessi fer-ne un bon us, tant sigui per a l’escola, com per casa. Trobareu un enllaç a la pàgina de cançons de la meva pàgina web per a poder-vos baixar un paquet ZIP amb les peces en format d’MP3.

Rah-mon Roma. Cantant, animador i rondallaire.

Que us faci bon profit!