El dia 3 de febrer de 2021, en Xesco hagués celebrat el 75è aniversari. Una bona colla d’amics, companys i admiradors ho hem volgut celebrar. Per això hem preparat un munt de videos que s’estrenaran aquest mateix dia 3 a les 12 del migdia. Els podreu trobar tots si busqueu l’etiqueta #XescoBoix75 a YouTube.

En Rah-mon Roma també hi ha volgut contribuir, tant ell mateix, com amb les agrupacions on també col·labora; Els Seegers i la Cia l’Ou Ferrat. Us deixem els enllaços dels videos.

Els Seegers. Un cel blau per sostre
https://youtu.be/MyPhrMOWHWA

Cia l’Ou Ferrat. Si ens deixéssim de romanços
https://youtu.be/LB5hZysHSBY

Rah-mon Roma. Caragol (Popular del País Valencià)
https://youtu.be/8oPGSlB7PiE

Rah-mon Roma. El caragol i l’herbeta de poniol
https://youtu.be/59MekWrSPg4

 

Trobareu també una nova proposta musical d’en Rah-mon: En Xesco en fa 75. Un espectacle especial muntat per aquest 2021 amb un repertori musical i rondallístic ben escollit d’en Xesco. Una proposta de proximitat, dúctil i adeqüada a públics familiats i adaptada també per a públics escolars. Capaç d’omplir Centres Cívics i entrar a les aules escolars. Capaç d’embadalir petits i grans, capaç d’enlluernar amb la senzillesa. Capaç de fer present un Xesco que mai no ha marxat.

A la galeria d’aquests pàgina trobareu unes fotos inèdites d’en Xesco Boix actuant a Sabadell (originals d’Antoni Carbonell), com la que il·lustra aquesta entrada de blog.